Fotoshoot met Robbert en Jennifer

Robbert en Jennifer zijn alweer heel wat jaren een stel, en het was alweer lang geleden dat ze voor het laatst foto’s van hen samen hadden laten maken. Ze hadden dus dringend behoefte aan leuke nieuwe portretfoto’s en ze vroegen of ik een fotoshoot met ze wilde doen. Laat dit nou net een van mijn favoriete bezigheden zijn!

Fotoshoot in de duinen

We gingen de duinen in. Een goede plek voor leuke, romantische en informele foto’s. In de duinen is het wel extra goed opletten, gezien zand en cameraspullen niet zo goed samengaan.

Dankzij de kronkelige bomen die er stonden kon ik kon ik speelse foto’s van Robbert en Jennifer maken. Waar nodig gebruikte ik een flitser met een softbox, maar dan wel zó subtiel dat de extra lichtbron niet opvalt in de foto’s.

Ik vind het erg leuk dat ik weer mensen blij heb mogen maken met een fotoshoot. Het resultaat van deze loveshoot kun je bekijken op mijn fotografie portfolio.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie