Logo’s en beeldmerken

Heb je een logo nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Voor verschillende bedrijven heb ik beeldmerken en logo’s ontwikkeld. Zo heb ik in opdracht van Veiligheids Regio Hollands Midden drie beeldmerken ontworpen. Deze worden door VRHM gebruikt ter herkenning van het beleidsplan, het crisisplan en het risicoprofiel. Hoewel het drie verschillende plannen zijn, overlappen ze elkaar wel. Deze overlap is terug te vinden in de stijl en het concept van de beeldmerken.

Voor Gezonde maatALTHE, accountancy en bedrijfsadvies en Mulder bedrijfsadvisering en coaching heb ik een logo ontworpen.

VRHM

VRHM

Beeldmerken
Gezonde maat

Gezonde maat

Logo

Gezonde maat richt zich op coaching, voeding en beweging. Alle aspecten in het leven zijn belangrijk voor een goede balans en een gezond gewicht. Doelgroep zijn vrouwen tussen 20 en 40 jaar, die tussen de wal en het schip vallen met hun streven naar een gezond gewicht.

Bij de doelgroep en de inhoud van de coaching hoort een vrouwelijke uitstraling, maar zeker ook dynamiek, omdat beweging onderdeel is van
de coaching. Het hart heeft een dubbele symboliek: gezondheid en emotie. De blaadjes in het ontwerp staan ofwel voor een bloem die tot bloei komt (een verwijzing naar persoonlijke groei en mindfulness), of voor natuur in relatie tot een gezonde lifestyle. Alle elementen, in combinatie met de vrolijke kleuren zorgen voor een optimistische look en feel, want met de coaching van gezonde maat kom je immers in je kracht!

ALTHE

ALTHE

Logo

ALTHE accountancy & bedrijfsadvies is professioneel en betrouwbaar. De cirkels in het ontwerp zijn een verwijzing naar de kralen van een telraam.

Het logo was voor ALTHE het begin van een nieuw bedrijf. Later is hier een complete huisstijl bijgekomen.

Mulder Bedrijfsadvisering & Coaching

Mulder Bedrijfsadvisering & Coaching

Logo