Reportage: Soap Treatment Store

Soap Treatment Store heeft vier nieuwe, snelle behandelingen, speciaal voor vrouwen met een drukke agenda. Voor vrouw.nl mocht ik een van deze behandelingen testen.

Om twee uur werd ik verwacht bij Soap Treatment Store, in de Spuistraat in Amsterdam. Nu ben ik niet bekend in Amsterdam. Ik kom er alleen om er zo nu en dan eens lekker te winkelen. Straatnamen gaan dan ook volledig aan mij voorbij. Hoewel ik mijn route uit had gestippeld en gegoogled, raakte ik toch weer volledig de weg kwijt en kwam ik uiteindelijk met een grote omweg en tien keer vragen toch nog in de Spuistraat terecht. Ik was een kwartier te laat en was moe van het reizen, haasten, zoeken en de opmerkelijke drukte in de binnenstad. Hoewel het een doordeweekse dag was leek toch iedereen vrij te zijn om lekker te shoppen. Verwilderd en bezweet van het rondrennen stormde ik binnen.

De dames in Soap Treatment Store hadden nergens last van. Ik kreeg een vriendelijk onthaal en ze drukten mij allen op het hart dat ze zo relaxed waren dat ze absoluut niet op de tijd letten. Een mooie start van de test van een schoonheidsbehandeling, die bedacht is voor drukke zakenvrouwen die niet veel tijd hebben maar er toch graag goed verzorgd uit willen zien.

Hoewel de Soap Treatment Store twee vestigingen heeft in Amsterdam, worden de vijf snelle beauty bar treatments alleen gegeven aan de Spuistraat. Ik mocht een van de behandelingen uitkiezen om te testen.

De ‘face to face brow shaping’ is een behandeling waarbij je snel goed gevormde wenkbrauwen krijgt binnen 15min. Dan is er de ‘face to face brow tinting’ geeft meer body aan je wenkbrauwen en duurt ook 15minuten.

De ‘eye eye& the perfect brow’ behandeling is een grondiger behandeling, waarbij je wenkbrauwen niet alleen mooi gevormd worden, maar ook een kleurtje krijgen. Daarnaast krijg je ook een oogmasker om wallen, donkere lijnen en fijne lijntje te behandelen. Deze behandeling duurt 45min.

Ook is er nog de ‘soap’s super quick fix facial’. Deze behandeling is bedoeld voor vrouwen met een overvolle agenda. Het resultaat is een frisse en zachte huid in slechts 30min. ‘Modelco make up’ is de laatste in de rij met korte behandelingen. De soap make-up artist geeft je met deze behandeling in 30 minuten een mooie look.

Ik koos de de ‘soap’s super quick fix facial’ uit om uit te proberen. Mijn make up werd eraf gehaald en mijn gezicht werd gereinigd. Vervolgens kreeg ik verschillende crèmes en maskers van het merk Murad en werd er een stoomapparaat op mijn gezicht gezet. Ondertussen werden mijn handen gemasseerd. Het was heerlijk ontspannen, wat mij verbaasde. Ik ben niet echt het type voor dit soort behandelingen. Je vindt mij nooit op dit soort plaatsen. Ik voel mij er niet op mijn gemak. Dit was gek genoeg genieten. Een pure verwennerij voor je lichaam. Toen ik in de spiegel keek herkende ik mezelf bijna niet meer. Mijn huid was enorm opgeknapt. Door de subtiele bruin tint die in een van de crèmes werd aangebracht op mijn gezicht leek het alsof ik lekker in het voorjaarszonnetje had gezeten.

Omdat ze me niet ‘kaal’ de straat op wilden sturen was ik opnieuw opgemaakt, met de producten van Modelco make up. Dat is het merk waar Soap Treatment Store mee werkt. Make up van een prachtige kwaliteit, afkomstig uit Australië waar het wordt gebruikt door modellen op de catwalk. Ik heb nog nooit zulke lange, dikke wimpers gehad, ondanks al mijn verwoede pogingen.

Fris, fruitig en zeer ontspannen verliet ik de Treatment Store. Ik ben altijd wel bezig met het ontspannen van mijn geest, maar je lichaam is net zo belangrijk en dat wat je met je buitenkant doet, heeft ook veel effect op de binnenkant. Met deze behandeling ben ik weer eens gewezen op de constante wisselwerking tussen je lichaam en je geest. Ik kan daarom iedereen van harte een snelle opknapbeurt van de Soap Treatment Store aanbevelen. Ben je een echte doe- het- zelver? Soap Treatment Store heeft ook een webshop, boordevol goede producten.

De snelle behandelingen kosten tussen de 17,50 en 45,00 euro.

www.soaptreatmentstore.com
www.soaponlinestore.com

Geplaatst op donderdag 8 mei 2010 op www.vrouw.nl