Laatste concert van MainStreet

Helaas is niets voor altijd. Alles gaat een keer voorbij. Ook de boyband MainStreet, helaas. Op 19 juni was het laatste concert van de jongens, die de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Toen ze net begonnen waren het nog kinderen, maar nu zijn het jonge mannen. Het was ontzettend leuk om ze (letterlijk en figuurlijk) te zien groeien.

Dankzij MainStreet heb ik zelf ook de kans gekregen te groeien. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en heb me enorm kunnen ontwikkelen, waar ik heel blij en dankbaar voor ben.

Op 19 juni fotografeerde ik voor de laatste keer de meet & greet met de fans. Daarna fotografeerde ik het concert in een uitverkocht Vredenburg, dat voor iedereen een emotioneel afscheid was en een afsluiting van een bijzondere tijd.

MainStreet was uniek in Nederland, maar ik hoop stiekem dat er in de toekomst andere, bijzondere (fotografie) projecten op mijn pad zullen komen.

BewarenBewaren